Ιταλία

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Ντε Μπουρ

Στον "αέρα" βρίσκεται ο Φρανκ Ντε Μπουρ, με τις πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο της Ίντερ να μην είναι υπέρ του. Δείτε ποια ονόματα εξετάζονται για να πάρουν τη θέση του.

Το σενάριο διαζυγίου μεταξύ Φρανκ Ντε Μπουρ και Ίντερ φαίνεται όλο και πιο πιθανό, καθώς η ήττα με 2-1 από την Αταλάντα ήταν αυτή που -μάλλον- «ξεχείλισε το ποτήρι».

Η απόφαση σχετικά με τη συνέχεια ή όχι της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό θα παρθεί το συντομότερο δυνατό από τους διοικούντες των «νερατζούρι», αφού σε δυο μέρες υπάρχει και αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μιλάνου, λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ήδη τα ονόματα που εξετάζονται στην Ίντερ για την αντικατάσταση του Ντε Μπουρ είναι πολλά, μεταξύ των οποίων αυτά των Πιόλι, Γκουϊντολίν, Μαντορλίνι και Μπιέλσα. Ωστόσο το επικρατέστερο είναι αυτό του Λοράν Μπλαν που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά το πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στα υπόψη, φυσικά, είναι πάντα και εκείνο του Λεονάρντο.

Παράλληλα, οι «νερατζούρι» σκέφτονται ως μια εύκολη-άμεση λύση ανάγκης και τον Στέφανο Βέκι, τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Ίντερ που ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρευρέθηκε στο Μπέργκαμο και είδε από κοντά το ματς με την Αταλάντα.

Ακόμη, στη λίστα βρίσκεται και ο Βίλας Μπόας, με την περίπτωσή του να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός για να γίνει κάτοικος Μιλάνου απαιτεί ακριβό και μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο.

Τέλος, στην Ίντερ σκέφτονται σοβαρά να προσλάβουν έναν προσωρινό τεχνικό μέχρι το φινάλε της σεζόν, και έπειτα να προσπαθήσουν να φέρουν στο Μιλάνο τον μεγάλο τους στόχο που ακούει στο όνομα Ντιέγκο Σιμεόνε.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x