Stoiximan Super League

Αυτοί έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Σε δύο εβδομάδες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Δείτε ποιοι παίκτες έχουν με τα υπάρχοντα δεδομένα προβάδισμα για την ενδεκάδα στα πλάνα του Βίκτορ Σάντσεθ.

Δύο εβδομάδες απέμειναν για να ριχτεί ο Ολυμπιακός στη μάχη των προκριματικών του Champions League και στο μυαλό του Βίκτορ Σάντσεθ έχει αρχίσει να αποκρυσταλλώνεται η ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», σε αρκετές θέσεις είναι ξεκάθαρο ποιοι παίκτες έχουν τον πρώτο λόγο, τουλάχιστον εν όψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ή μέχρι να γίνουν μεταγραφές.

Ο Καπίνο είναι η πρώτη επιλογή για το τέρμα. Έχει αποφασιστεί να του δοθεί η ευκαιρία και από τη στιγμή που ο Λεάλι μετρά λίγες μέρες στην ομάδα είναι ξεκάθαρο πως ο διεθνής γκολκίπερ θα κερδίσει-σε πρώτη φάση-τη μάχη με τον Ιταλό.

Για το κέντρο άμυνας Σιόβας και Μποτία είναι οι βασικές επιλογές του Βίκτορ και αυτό δύσκολα θα αλλάξει, αν δεν υπάρξει μεταγραφή. Στα άκρα της άμυνας έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως οι Βούρος και Τσιμίκας, ωστόσο Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια αναμένεται να προτιμηθούν στα πρώτα επίσημα ματς λόγω εμπειρίας. Ο Μαζουακού έχει χάσει έδαφος και είναι κοινό μυστικό πως το πιθανότερο είναι να πωληθεί.

Στα χαφ η τριάδα Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης και Μπουχαλάκης έχουν μεγάλο προβάδισμα. Ο πρώτος είναι ακλόνητος από πέρσι, ο δεύτερος μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα έχει ενισχυμένη θέση, ενώ ο τρίτος απαλλαγμένος από τραυματισμούς κερδίζει το στοίχημα για την καθιέρωση. Ασφαλώς η παραμονή του Καμπιάσο μπορεί να τροποποιήσει τα πλάνα, αλλά ο Αργεντινός θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να είναι έτοιμος. Ο Ζντιέλαρ είναι λίγο πιο πίσω στη διεκδίκηση θέσης, αλλά υπολογίζεται κανονικά.

Φορτούνης και Πάρντο δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο στις υποστηρικτικές θέσεις του επιθετικού, με τους Ντουρμάζ και Σεμπά να το… παλεύουν. Όσο για την επίθεση, παρά τα αρκετά γκολ του Πουλίδο στην προετοιμασία, ο Ιντέγε έχει τον πρώτο λόγο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x