Κύπελλο Ελλάδας

«Αυτοκτόνησε» η… παρέα του Ζαϊρί

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με δύο γκολ κι έχασε ευκαιρίες για περισσότερα, η Ζάκυνθος του Ζαουάντ Ζαϊρί οπισθοχώρησε ανεξήγητα και ήρθε 2-2 με τον Εργοτέλη σε ματς για το Κύπελλο.

Μια τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας έχασε η Ζάκυνθος που έμεινε στο 2-2 κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι νησιώτες ήταν για μια ώρα ανώτεροι από τους Κρητικούς έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαϊρί που με τις ενέργειές του ενθουσίασε τους θεατές αλλά και τον Βυθούλκα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (28’, 52’), με το δεύτερο να προέρχεται από λάθος επαναφορά της μπάλας του τερματοφύλακα Αθανασίου.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες για να αυξήσουν τη διαφορά, ο Λαμπράκης με τις αλλαγές του κατάφερε να γυρίσει το ματς. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο τα τέρματα των Μπουρσέλη (74’) και Ίνιατς δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 αφήνοντας τον Κάραμα και τους παίκτες του να απορούν για το πώς χάθηκε αυτή η νίκη!

Στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άλλα.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο την Τετάρτη στις 17.15.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ζάκυνθος (Κάραμα): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καμπούρης (74? λ.τρ. Βοσνακίδης), Ταυταρίδης, Πέττας Ραφ., Ορφανίδης, Ναζίμ, Ζαϊρί, Κάρδαρης (70? Πέττας Ν.), Βυθούλκας (70? Λέκκας)

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Κούτρης, Στεβάνοβιτς (62΄Κυριακόπουλος), Δωματάς, Φουκαράκης (62? Μπουρσέλης), Ντος Σάντος, Ίνιατς, Πίτσος, Ρέντζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x