Αγγλία

Αυτός «έφαγε» τον Ρανιέρι!

Ούτε οι παίκτες, ούτε η διοίκηση… Σύμφωνα με τον άνθρωπο που έγραψε τη βιογραφία του Κλαούντιο Ρανιέρι, την καρέκλα του «πριόνισε» ο μέχρι πρότινος βοηθός του και νυν υπερεσιακός, Κρεγκ Σέικσπιρ.

Μια διαφορετική διάσταση στα αίτια της απόλυσης του Κλαούντιο Ρανιέρι από τη Λέστερ δίνει ο Γκαμπριέλε Μαρκότι.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη βιογραφία του Ιταλού προπονητή αποκαλύπτει πως όχι η ρήξη με πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας, ούτε τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ήταν ο λόγος που «φαγώθηκε» ο Ρανιέρι.

Όπως αναφέρει, αυτός που «πριόνισε» την καρέκλα του ήταν ο μέχρι πρότινος βοηθός του και πλέον αντικαταστάτης του, ως υπηρεσιακός στον πάγκο των πρωταθλητών, Κρεγκ Σέικσπιρ.

Ο τελευταίος ήταν στο πλευρό του προκατόχου του Ρανιέρι, Νάιτζελ Πίρσον. Μάλιστα συνεργαζόταν μαζί του από το 2008, όταν ανέλαβε τη Λέστερ, αλλά τον ακολούθησε στη Χαλ και ξανά στις «αλεπούδες» όταν επέστρεψε. Σέικσπιρ και Ρανιέρι δεν κατάφεραν ποτέ να συνεργαστούν αρμονικά και φαίνεται πως υπήρξαν διαφωνίες σε αποφάσεις και επιλογές. Τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και οι συστάσεις παικτών έπαιξαν το ρόλο τους για την απομάκρυνση του 65χρονου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x