Ισπανία

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μιλιτάο από τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με την Πόρτο για την απόκτηση του στόπερ Μιλιτάο, αλλά απομένει μια μικρή λεπτομέρεια για να ανακοινωθεί η εν λόγω μεταγραφή.

Ο Έντερ Μιλιτάο πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Πόρτο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγαίνει νικήτρια στο κυνήγι της απόκτησής του.

Η «Βασίλισσα» έχει ήδη συμφωνήσει με τον 21χρονο στόπερ και τους εκπροσώπους του, αλλά και με τους ιθύνοντες των «δράκων», στους οποίους προσέφεραν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο που εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια, η οποία δεν επιτρέπει στους Μαδριλένους να επισημοποιήσουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου ζήτησαν από τους Ισπανούς να πληρώσουν εξτρά 6 εκατομμύρια ευρώ στη Σάο Πάολο, όπως ορίζει ο κανονισμός, αφού εκεί ξεκίνησε την καριέρα του ο Μιλιτάο.

Από την άλλη, οι ιθύνοντες των «μερένγκες» θεωρούν πως με τα 50 εκατομμύρια ευρώ καλύπτονται όλα όσα χρειάζονται. Τη λύση σε αυτή την περίπτωση θα δώσει η FIFA, αλλά όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του ταλαντούχου αμυντικού στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να χαλάσει και από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με τα λευκά της «Βασίλισσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x