Stoiximan Super League

Αυτός είναι ο Νίκλας Χουλτ που παίρνει ο Παναθηναϊκός (pics/video)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Χουλτ είναι ο Παναθηναϊκός και το sportfm.gr σας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Σουηδό αριστερό μπακ.

Στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο Νίκλας Χουλτ που αποτελεί την επιλογή του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της «πράσινης» άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Νις στην οποία αγωνιζόταν ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στην Ελλάδα, για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Who is who…

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ, γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα, έχοντας ρόλο αυτού που αποκαλείται πλέον «full back».

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Βέρναμο, την ομάδα της πόλης καταγωγής του. Σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, μετρώντας 20 συμμετοχές στην πρώτη παρουσία του σε επαγγελματικό επίπεδο.

inner

Το 2009 πήρε μεταγραφή στην Έλφσμποργκ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε την πενταετία 2009-2014, έχοντας στο ενεργητικό του 92 συμμετοχές και 11 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2014, έκανε το πρώτο βήμα εκτός Σουηδίας, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη γαλλική Νις. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα, δαπάνησε 1 εκ. ευρώ, για να κάνει δικό της τον ταλαντούχο Σουηδό αριστερό οπισθοφύλακα.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Χουλτ είχε 15 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο Γαλλίας, ενώ βρήκε δίχτυα μία φορά.

inner

Από το 2014, πάντως, έχει στο ενεργητικό του 45 συμμετοχές και 2 γκολ με τη γαλλική ομάδα. Πάντως, ο περιορισμένος αριθμός συμμετοχών του την τελευταία χρονιά, οφείλεται στο γεγονός ότι μπήκε στη σεζόν Νοέμβρη, αφού ένας τραυματισμός τον οδήγησε να χάσει την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Ο Χουλτ έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας, ενώ με την πρώτη ομάδα έχει τέσσερις συμμετοχές.

inner

Γρήγορος και μπαλαδόρος

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Χουλτ, είναι η ταχύτητα του και η καλή τεχνική του κατάρτιση, στοιχεία που τον μετατρέπουν σε έναν παίκτη που έχει όλη την αριστερή πτέρυγα. Ο Σουηδός είναι ένας μοντέρνος αριστερός μπακ που μπορεί να παίξει ακόμα και αριστερό χαφ, αλλά και αμυντικό χαφ αν παραστεί ανάγκη.

Είναι ικανός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ εύκολα μπορεί να φέρνει τη μπάλα στην περιοχή με το καλό αριστερό του πόδι, γεγονός που ανεβάζει τα στατιστικά του στις ασίστ.

inner

Ο τραυματισμός του στην Έλφσμποργκ το 2012 τον είχε πάει σχετικά πίσω, ενώ ένας τραυματισμός στο μηρό, τον ανάγκασε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίες της Νις την περασμένη σεζόν.

Πάντως, εκείνοι που τον γνωρίζουν, μιλούν για έναν ταλαντούχο αμυντικό με εξαιρετικά στοιχεία που μπορεί να ανεβάσει ποιότητα τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο που στη Νις, θεωρείται πετυχημένη μεταγραφή, κυρίως εξαιτίας όσων πρόσφερε τη νέα χρονιά.





Ξεψαχνίσαμε τα social media

Όπως ήταν λογικό, αναζητήσαμε τον Νίκλας Χουλτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Σουηδό να διαθέτει ένα «ενεργό» λογαριασμό στο instagram.

Ο Σουηδός δείχνει να αγαπάει εκτός από το ποδόσφαιρο, τα ταξίδια και τη θάλασσα, ενώ εντυπωσιακή είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφος του, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στις εξέδρες της Λεωφόρου, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.



Bye bye Nice! See you soon ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις



Semester ???? #korsika

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις



Happy to score yesterday ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις



Back to Nice ?? Tack familj/vanner for en bra vecka??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις



Disneyland????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις



Good victory against Marseille and very happy to score my first goal for OGC Nice ????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις



Bye bye Sweden! ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Niklas Hult (@hult13) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x