Super League 2

Αυτός είναι ΟΦΗ!

ΟΦΗ από τα παλιά! Με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο(!), οι Κρητικοί «καθάρισαν» τον Αγροτικό Αστέρα με το εμφατικό 4-0, θυμίζοντας κάτι από το -ένδοξο- παρελθόν τους και συνεχίζουν να ελπίζουν!

Κάτι από τα… παλιά έδειξε ο ΟΦΗ!

Ορεξάτοι, κατά διαστήματα εντυπωσιακοί και καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, οι Κρητικοί… σάρωσαν 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα, προσφέροντας θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους, που έδωσαν το «παρών» στο «Γεντί Κουλέ».

Οι γηπεδούχοι ήταν… ασυγκράτητοι στο πρώτο 45λεπτο, πετυχαίνοντας όλα τους τα τέρματα(!) σε αυτό, έχοντας φρεσκάδα στο παιχνίδι τους, απέναντι, δε, σε μία ομάδα που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Football League, όντας -και παραμένοντας- στην 6η θέση.

Τα δύο γκολ του Πάγκαλου, στο 4' και στο 42', και αυτά των Μάνου (18') και Μητρόπουλου (19') διαμόρφωσαν αυτό το εμφατικό σκορ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που, πλέον, έχει 51 βαθμούς, δύο λιγότερους από Άρη, οκτώ από τη Λαμία και 11 από τον Απόλλωνα, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Όπως και να έχει, ωστόσο, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν και ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν «θέματα» με άλλες ομάδες (όπως ο Ηρακλής), ο ΟΦΗ συνεχίζει να ελπίζει στην άνοδο…

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, οι συγκινητικές στιγμές στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, με τους παίκτες της κρητικής ομάδας να αφιερώνουν το γκολ στον άτυχο Μανώλη Φαζό, που έχει τραυματιστεί, θυμίζουμε, σοβαρά και παρακολουθούσε το ματς από τα επίσημα.



Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο (8/4)

ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας 4-0
(4', 42' Πάγκαλος, 18' Μάνος, 19' Μητρόπουλος)

Κυριακή (9/4)

Λαμία-Παναιγιάλειος (15:00, ΕΡΤ3)
Απόλλων Σμύρνης-Κισσαμικός (16:00)
Άρης-Καλλιθέα (16:00)
Τρίκαλα-Σπάρτη (16:00)
Πανελευσινιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)
Καλλονή-Αγινιακός (16:00)
Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός (16:00)
ΑΟΧ-Πανθρακικός (3-0 α.α.)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x