Stoiximan Super League

Αυτός έκανε το «προξενιό» σε ΠΑΟΚ-Στανόγεβιτς

Ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ -την ποδοσφαιρική άποψη του οποίου εκτιμά πολύ ο Ιβάν Σαββίδης- πρότεινε την επιλογή του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τον πάγκο του «δικεφάλου».

Μέσω ενός ανθρώπου που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει άποψη από πρώτο χέρι για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έγινε το… προξενιό του «δικεφάλου» με τον Σέρβο προπονητή.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η επιλογή του πρώην τεχνικού της Παρτιζάν έγινε κατόπιν πρότασης του Σβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο παλιός παίκτης του «δικεφάλου» συνυπήρξε με τον Στανόγεβιτς στον σύλλογο της Σερβίας και τον πρότεινε στους Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ.

Δεδομένου λοιπόν ότι αποτελεί έναν από τους ανθρώπους την ποδοσφαιρική άποψη των οποίων εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο ώστε να γίνει η τελική επιλογή.

Εξάλλου βασικό κριτήριο ώστε να καταλήξουν οι Θεσσαλονικείς στον Στανόγεβιτς είναι το γεγονός ότι έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και έχει αντέξει σε αυτή την πίεση, πανηγυρίζοντας τον τίτλο με την Παρτιζάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x