Stoiximan Super League

Αυτός ήταν ο διάλογος Κύζα – Δημητριάδη για το οφσάιντ

Ο βοηθός Λάζαρος Δημητριάδης φώναξε κοντά του τον διαιτητή Γιώργο Κύζα, προκειμένου να του εξηγήσει για ποιον λόγο σήκωσε τη σημαία στη φάση του γκολ του Καμπιάσο στο ντέρμπι.

Το γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα, για το αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι και αν ήταν όντως οφσάιντ.

Σήμερα η εφημερίδα «Goal» αναφέρει τον διάλογο ανάμεσα στον δεύτερο βοηθό Λάζαρο Δημητριάδη και τον διαιτητή Γιώργο Κύζα, μετά την απόφαση του πρώτου να σηκώσει τη σημαία του στη φάση του γκολ των «ερυθρολεύκων».

Ο βοηθός, προσπάθησε μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας να επικοινωνήσει με τον διαιτητή, αλλά ο δεύτερος δεν άκουγε με αποτέλεσμα να τον φωνάξει κοντά του, προκειμένου να του εξηγήσει την υπόδειξη του.

Μάλιστα, ο Δημητριάδης φαίνεται να είπε στον Κύζα: «Πρέπει να σου πω ότι υπάρχει παίκτης σε θέση οφσάιντ και εσύ θα κρίνει αν επηρεάζει ή όχι τη φάση» για να πάρει την απάντηση από τον Κύζα... «οκ, δεν επηρεάζει».

Ταυτόχρονα, από το περιβάλλον του Κύζα βγαίνει ότι ο διεθνής διαιτητής, έλεγε πως ενήργησε σύμφωνα με όσα υποδεικνύει η UEFA που ζητάει να μετράνε τα γκολ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x