Αγγλία

«Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάντσες στην Άρσεναλ»

Ο Βραζιλιάνος Μάλκομ της Μπορντό φαντάζει το φαβορί για να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα.

Το ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η απουσία του Αλέξις Σάντσες αναζητά ο Αρσέν Βενγκέρ.

Το συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν με τους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ να ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο Αλσάτος τεχνικός λοιπόν, ψάχνει τον παίκτη που θα… μπει στα παπούτσια του Σάντσες και θα καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης. Αυτός που φαντάζει για την ώρα ως φαβορί, σύμφωνα με το ‘’Sky Sports’’ είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπορντό, Μάλκομ.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από την πλευρά των κανονιέρηδων, ωστόσο ο Βενγκέρ σχολίασε το ενδεχόμενο απόκτησής του λέγοντας πως «είναι ένας καλός παίκτης, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Δεν ασχολούμαστε με την περίπτωσή του αυτό το διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x