Stoiximan Super League

Αυτός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βούλιτς στον Απόλλωνα

Ο Μλάντεν Πράλια θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ζόραν Βούλιτς στον Απόλλωνα, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί ξανά σε άλλες ομάδες!

Δεν ήρθε… μόνος του στον Απόλλωνα ο Ζόραν Βούλιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός, όπως ανακοίνωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ, θα έχει στενό του συνεργάτη στην Ελαφρά Ταξιαρχία τον Μλάντεν Πράλια. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην Χάιντουκ Σπλιτ, στην Σερίφ Τιρασπόλ και στην Ατιράου.

Η ανακοίνωση

Ο Μλάντεν Πράλια θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Ζόραν Βούλιτς. Γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1959, αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας και έχει παίξει σε Χάιντουκ Σπλιτ και Αμβούργο.

Τον 1999 άρχισε η προπονητική του καριέρα στην Ουόριορς Σιγκαπούρης και συνέχισε ως βοηθός προπονητή στη Χάιντουκ Σπλιτ και πρώτος προπονητής στην Τορόντο Κροάσια του Καναδά. Το 2008 ήταν ο συνεργάτης του νέου προπονητή του Απόλλωνα στην Λουτς Ενέργκια Βλαδιβοστόκ. Εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων την περίοδο 2012-13 στη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ την περίοδο 2015-16 ήταν και πάλι δίπλα στον Ζόραν Βούλιτς στην Σερίφ Τισραπόλ, ενώ τον ακολούθησε και στην Ατιράου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x