Αγγλία

Αυτούς κοιτάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν «στραβώσει» του Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, ωστόσο ήδη έχει καταστρωθεί πλάνο στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το deal.

Ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως οδεύει προς Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις και υπογραφές.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ένας προπονητής ιδιαίτερα συγκεντρωτικός και οργανωτικός, και όπως αναφέρουν σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα, έχει ήδη ετοιμάσει το εναλλακτικό πλάνο, το οποίο θα θέσει σε εφαρμογή αν δεν τελειώσει θετικά η μεταγραφή του Γάλλου αστέρα.

Στα υπόψιν του Πορτογάλου τεχνικού περιλαμβάνονται τα ονόματα τριών ποδοσφαιριστών.

Ας δούμε αναλυτικά:

Νεμάνια Μάτιτς: Ο Σέρβος μέσος συνδέεται άμεσα με το deal-Πογκμπά, αφού έχει ακουστεί και για τη Γιουβέντους αν φύγει ο Γάλλος. Ο Μουρίνο, πάντως, θα έβλεπε με πολύ «καλό μάτι» το γεγονός να συνεργαστεί ξανά με τον ποδοσφαιριστή που εκτιμά και σέβεται πάρα πολύ, ακόμη και πριν βρεθούν στην Τσέλσι.

Τόνι Κρόος: Ο Γερμανός αποτελεί στόχο του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Μουρίνιο είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον ποδοσφαιριστή που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος για το παιχνίδι της ομάδας του.

Άαρον Ράμσεϊ: Η Άρσεναλ για να παραχωρήσει τον Ουαλό ζητά ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια ευρώ, εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική παρουσία του στο πρόσφατο Euro. Ο διεθνής μέσος προς το παρόν δε σκέφτεται να αποχωρήσει από το Λονδίνο, παρόλα αυτά ίσως τα δεδομένα μεταβληθούν, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» επισημοποιήσουν το φιλολογικό, έως τώρα, ενδιαφέρον τους.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x