Κύπελλο Ελλάδας

Ορίστηκαν δύο από τους τρεις διεθνείς διαιτητές που ήθελε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Ξεκάθαρος ήταν χθες ο Σάββας Θεοδωρίδης για τους διαιτητές που δεν ήθελε, αλλά και για τους διαιτητές που… ήθελε, στον αγώνα Κυπέλλου της Μ. Πέμπτης με την ΑΕΚ.

Έπειτα από το ματς της Λιβαδειάς, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα στην ΚΕΔ, (εκ)δηλώνοντας με σαφήνεια τις επιθυμίες του ίδιου και της ομάδας του.

Τι είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης; «Να ψάξει η ΚΕΔ ποιους θα βάλει διαιτητές. Καθώς και η ΕΠΟ για την Πέμπτη. Για αυτό βγήκα να μιλήσω σήμερα. Ξέρουν όλοι ότι τους διεθνείς ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τους ακούει. Σιδηρόπουλο, Μάνταλο, Καλογερόπουλο και Κομίνη. Ας προσέξουν, φτάνει πια η αδικία της διαιτησίας για τον Ολυμπιακό. Τελείωσε. Μέχρι εδώ ήταν».

Τι εννοούσε, όμως, ο Σάββας Θεοδωρίδης; Το σημείο-κλειδί της υπόθεσης είναι τα τέσσερα ονόματα που ανέφερε. Τόνισε, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός «δεν θέλει να ακούει τους διεθνείς διαιτητές». Αλλά η ενδιαφέρουσα… λεπτομέρεια είναι ότι ανέφερε μόνο τέσσερις εξ αυτών: τον Σιδηρόπουλο, τον Μάνταλο, τον Καλογερόπουλο και τον Κομίνη.

Ωστόσο, διεθνείς δεν είναι μόνο αυτοί οι τέσσερις. Διεθνείς είναι και οι Αρετόπουλος, Κύζας και Παπαπέτρου. Τους τρεις συγκεκριμένους ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν τους περιέλαβε στη λίστα των «ανεπιθύμητων» (και) για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά «υπέδειξε» στην ΚΕΔ να ορίσει έναν εκ των Αρετόπουλου, Κύζα και Παπαπέτρου στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Έτσι, η ΚΕΔ πρακτικά ικανοποίησε την επιθυμία-«υπόδειξη» του Ολυμπιακού και όρισε στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης πρώτο διαιτητή τον Παπαπέτρου και πρώτο επιπρόσθετο τον Κύζα! Δηλαδή, τους δύο από τους τρεις διεθνείς που δεν περιέλαβε στην «μαύρη λίστα» του ο Θεοδωρίδης.

Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός αντιλαμβανόταν εξαρχής ότι δεν θα μπορούσε η ΚΕΔ να έβαζε έναν μη διεθνή διαιτητή σε ένα τόσο κρίσιμο και ειδικών συνθηκών ντέρμπι. Οπότε, το συμπέρασμα στο οποίο οδήγησαν οι δηλώσεις Θεοδωρίδη είναι ότι οι τρεις «επιθυμητοί» διεθνείς για τον Ολυμπιακό ενόψει των ματς με την ΑΕΚ ήταν οι Αρετόπουλος, Κύζας και Παπαπέτρου. Και οι δύο τελευταίοι θα δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x