Αγγλία

Αζάρ: «Δουλεύουμε περισσότερο στην τακτική με Κόντε από ό,τι με Μουρίνιο»

Πέταξε το «καρφάκι» του για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Εντέρ Αζάρ υποστηρίζοντας πως επί Αντόνιο Κόντε η Τσέλσι δίνει περισσότερη έμφαση στην τακτική από ό,τι επί των ημερών του Πορτογάλου.

Μετά από μια κάκιστη περσινή σεζόν, ο Εντέν Αζάρ είναι φέτος ξανά εξαιρετικός. Και φαίνεται πως και ο ίδιος θεωρεί πως ο Αντόνιο Κόντε ταιριάζει καλύτερα από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.

«Από άποψη τακτικής και προπόνησης κάνουμε περισσότερα με τον Κόντε. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Ο Μουρίνιο μας έλεγε το σύστημα, αλλά δεν το δούλευε πολύ. Γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε, επειδή παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά οι αυτοματισμοί ήταν κάπως διαφορετικοί», τόνισε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.

Όσο για το ποιες ομάδες θεωρεί πιο επικίνδυνες για την Τσέλσι στη μάχη του τίτλου; «Νομίζω ότι η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές για τον τίτλο. Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε κακό πρώτο γύρο, όμως είδα ότι αγωνίστηκε πολύ καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια. Διαθέτουν καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό ρόστερ. Ο προπονητής είναι καλός, επομένως πιστεύω ότι θα ανέβουν και θα βγουν δεύτεροι ή τρίτοι. Η Τότεναμ είναι επίσης δυνατή ομάδα. Χάσαμε στην έδρα της, όμως η Γιουνάιτεντ για εμένα είναι ανώτερη και πιο έμπειρη. Αυτό πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x