Αγγλία

Αζάρ για Κόντε: «Με βάζει σε λάθος θέση»

Το παράπονό του για την θέση στην οποία τον βάζει να αγωνίζεται ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε ο Εντέν Αζάρ, μιλώντας σε αγγλικά Μέσα.

Ο Βέλγος επιθετικός της Τσέλσι Εντέν Αζάρ, με δηλώσεις του στην «Τimes» εξέφρασε τη δυσφορία του για τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο Αντόνιο Κόντε στον αγωνιστικό χώρο.

Το «ειδύλλιο» μεταξύ της Τσέλσι και του Ιταλού τεχνικού κάθε άλλο παρά ρόδινες ημέρες διάγει, με τη θέση του γεννημένου στις 31 Ιουλίου του 1969 προπονητή να είναι επισφαλής και με την αναμέτρηση απέναντι στην Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι να πλησιάζει «απειλητικά».

Μέσα σε αυτή τη δίνη, έρχονται να προστεθούν τα όσα δήλωσε ο Εντέν Αζάρ στον αγγλικό Τύπο, με τον Βέλγο να εκφράζει παράπονα για τη θέση στην οποία χρησιμοποιείται περιπλέκοντας την κατάσταση:

«Μου αρέσει να παίζω με τον αριθμό 10 στην πλάτη. Νομίζω ότι θα είχα περισσότερη ελευθερία σε αυτόν τον ρόλο. Υπάρχουν δύο πλάγιοι επιθετικοί που πρέπει να γυρίζουν πίσω να μαρκάρουν και να επιτίθενται στη συνέχεια. Με βάζει να παίζω στην αριστερή πλευρά και προσπαθώ να κάνω το καλύτερό μου. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση» τα λόγια του 26χρονου που έκλεισε λέγοντας που προτιμά να παίζει: «Μου αρέσει να κινούμαι πίσω από τον επιθετικό, με την ελευθερία που σου παρέχει αυτή η θέση».

Ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ πριν από δύο χρόνια, που έκρινε με τις εμφανίσεις του τον τίτλο υπέρ της ομάδας του υπό την καθοδήγηση του Ζοζέ Μουρίνιο, δείχνει πως θέλει να φωνάξει αλλά κάποιος του «κλέβει» τη φωνή, κάνοντάς τον να αισθάνεται σαν ψάρι έξω από το νερό.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x