Αγγλία

Αζάρ: «Θέλω να φύγω σαν νικητής»

Αποφασισμένος να ανακάμψει έπειτα από την αποτυχημένη χρονιά που πέρασε είναι ο Εντέν Αζάρ ο οποίος δήλωσε πως αν φύγει από την Τσέλσι θα φύγει ως νικητής.

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν κοντά στη Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Εντέν Αζάρ ενώ επιμένει πως θέλει να ξαναβρεί τη φόρμα του στην Τσέλσι.

Ο Βέλγος διεθνής έχει γίνει στόχος αρκετών ομάδων λόγω της απουσίας της Τσέλσι από το Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κοιτάζει τη περίπτωσή του ως ένα παίκτη που θα κάνει αίσθηση μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δεν θέλω να φύγω έτσι. Αν θα φύγω από την Τσέλσι θα φύγω σαν νικητής, όπως ακριβώς έκανα και στη Λιλ. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι στα πλάνα μου για τώρα», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Αζάρ.

Ο παίκτης της Τσέλσι ρωτήθηκε και μέχρι που πιστεύει ότι θα φτάσει το Βέλγιο στο Euro της Γαλλίας και απάντησε «Το όνειρο μου είναι να φτάσουμε στα ημιτελικά και να αντιμετωπίσουμε τη Γαλλία. Αν κερδίσουμε θα σημαίνει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.»

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x