Stoiximan Super League

Βαβρίτσας στον ΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη μεταγραφή ο Χαντ αν πάει στον Παναθηναϊκό»

Θετική εικόνα για τον Άαρον Χαντ, ο οποίος σύμφωνα με την Bild φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, έχει σχηματίσει ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM.

«Μεγάλη και δυνατή μεταγραφή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Βαβρίτσας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ενδεχόμενη μετακίνηση του Άαρον Χαντ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος – σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Bild - ενδιαφέρεται για τον Γερμανό μέσο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας στην εκπομπή «Transfer Market Live» του ΣΠΟΡ FM 94,6

«Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Χαντ, θα είναι μία μεγάλη και δυνατή μεταγραφή, επειδή ο συγκεκριμένος παίκτης – πέρα από την ταχύτητα και τις τεχνικές του αρετές – είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει παίξει με τη Βέρντερ Βρέμης στο Champions League.

Θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Η μετακίνησή του από την Βέρντερ στη Βόλφσμπουργκ έγινε καθαρά για οικονομικούς λόγους, αφού διπλασιάστηκε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια πήγε στο Αμβούργο.

Άμα θέλει να έρθει ο παίκτης, τότε θα μπορέσει να βρεθεί ο τρόπος, ίσως και για δανεισμός
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x