Europa League

Βάιντσιρλ: «Πρέπει να χαίρεται για τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ»

Εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σάλκε.

Ευχαριστημένος από την πρόκριση της Σάλκε κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μάρκους Βάιντσιρλ. Ο τεχνικός των Γερμανών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την δυναμική παρουσία των οπαδών του «δικέφαλου του Βορρά» στις κερκίδες της «Veltins Arena».

Αναλυτικά:

«Είμαστε ικανοποιημένοι, μπορέσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν παίξαμε τόσο καλά όπως στο πρώτο παιχνίδι. Χαιρόμαστε που περάσαμε και τώρα ευχόμαστε να μας ευνοήσει η κλήρωση».

Για το αν επηρεάστηκε η Σάλκε από το πρώτο αποτέλεσμα: «Σίγουρα, όταν έχεις ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, σίγουρα παίζει ρόλο. Η σκέψη ότι δεν ρισκάρεις περισσότερο. Μπορέσαμε να σκοράρουμε το πρώτο γκολ, δεχτήκαμε την ισοφαρίση και μετά κοιτούσαμε την άμυνα μας».

Για τον Νάλντο: «Αύριο θα γίνουν οι εξετάσεις. Δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως όπως φαίνεται».
Σχετικά με τα στοιχεία του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε σήμερα σε σχέση με το πρώτο ματς:«Είδαμε δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ στις κόντρες και σε 1-2 φάσεις μπορώ να πω ότι δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε γρήγορα στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή απόδοση».


Για τον αντίπαλο της Σάλκε στην επόμενη φάση: «Σίγουρα δεν θέλουμε κάποια μεγάλη ομάδα, αλλά όσο προχωράς στην διοργάνωση είναι λογικό να βρεις δύσκολο αντίπαλο. Να δούμε πρώτα την κλήρωση».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι βρέθηκαν στις κερκίδες περίπου 5500 φίλοι του Δικεφάλου, παρότι το αποτέλεσμα της Τούμπας δεν ήταν καλό, είπε: «Και στο πρώτο αγώνα εντυπωσιάστηκα από την εικόνα στο γήπεδο και κάθε σύλλογος πρέπει να χαίρεται όταν έχει τέτοιους ένθερμους οπαδούς, όπως έχουμε και εμείς άλλωστε».

Για το αν σκέφτηκε σήμερα ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά για την ομάδα του και με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ απειλητικός στο παιχνίδι: «Το 0-3 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αν δεν προσέξει κανείς, μπορεί να μπει σε άλλες καταστάσεις. Εγώ χάρηκα που βάλαμε πρώτοι το γκολ και ευτυχώς η εξέλιξη του αγώνα μας έδωσε το σημερινό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x