Europa League

Βάιλερ: «Καλό αποτέλεσμα κι η ισοπαλία, να σκοράρουμε με Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος και με ισοπαλία θα ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Λουκέρνης, Ρενέ Βάιλερ, όπως ανέφερε στη συν. Τύπου. «Είμαστε προετοιμασμένοι», τόνισε ο Κρίστιαν Σνόουλι.

Λιτός και… περιεκτικός εμφανίστηκε ο προπονητής της Λουκέρνης στη συνέντευξη Τύπου εν όψεις της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Ο Ρενέ Βάιλερ έδειξε ότι και με μια ισοπαλία (ει δυνατόν και με γκολ) θα ήταν ικανοποιημένος κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Τι εικόνα έχετε από τον Ολυμπιακό βάσει των φιλικών που έχετε παρακολουθήσει;
«Σίγουρα τα φιλικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για να καταλάβω για τον Ολυμπιακό πολλά πράγματα. Περιμένω ένα καλό ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Ποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα… κλειδώνατε στα αποδυτήρια;
«Δεν μπορώ να σας πω ποιους παίκτες θεωρώ επικίνδυνους, αυτό θα ήταν καλύτερο να το γνωρίζω εγώ κι οι παίκτες μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό».

Ποιο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την αναμέτρηση στον Πειραιά;
«Σίγουρα και στα δύο ματς θέλουμε δύο καλά αποτέλεσμα, η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα όπως και να σκοράρουμε ένα γκολ».

inner

Από την πλευρά του ο Κρίστιαν Σνόουλι ανέφερε...
Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα γνωρίζω τον Ολυμπιακό από τα ματς του Champions League, ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Σίγουρα γνωρίζουμε ότι πρόκειται για θερμόαιμους οπαδούς που αγαπούν την ομάδα τους, είμαστε προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x