Αγγλία

Βαϊνάλντουμ: «Μπορώ ακόμα καλύτερα»

Ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λίβερπουλ στην έναρξη της σεζόν, ωστόσο όπως δήλωσε πρόσφατα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον Γιούργκεν Κλοπ.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την Λίβερπουλ, η οποία έχει καταφέρει να επικρατήσει σε όλα τα μέχρι στιγμής ντέρμπι, βρισκόμενη στην 3η θέση της Premier League.

Μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα πορεία των «κόκκινων» έχει ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής κερδίσει τις εντυπώσεις από τους πάντες στο «λιμάνι».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει βρει ακόμα τον απαιτούμενο ρυθμό, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο, καθώς όπως έχει πει σε δηλώσεις του, θέλει να σκοράρει, όχι μόνο να δημιουργεί φάσεις.

«Νιώθω ήδη πάρα πολύ καλά εδώ, αλλά ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να νιώσω ακόμα καλύτερα. Συνήθως μου παίρνει χρόνο ώστε να βρω τον καλό μου εαυτό. Πρέπει να βελτιωθώ και ξέρω ότι μπορώ, επειδή δεν έχω δείξει ακόμα τα πάντα από μένα.»

Αναφορικά, με το θέμα του σκοραρίσματος, ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ του έχει δώσει έναν ρόλο που δεν του επιτρέπει να ανεβαίνει στον βαθμό που θα ήθελε ο ίδιος.

Σύμφωνα με αυτό ανέφερε: «Στις ομάδες που ήμουν πριν, ήμουν από αυτούς που προσπαθούσαν συνεχώς να σκοράρουν. Αυτό έχει αλλάξει κυρίως από τότε που ήρθα στην Λίβερπουλ

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x