Αγγλία

Βαϊνάλντουμ: «Ο Κλοπ με έπεισε να υπογράψω»

Η συνομιλία που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη, καθοριστική στο να συμφωνήσει εκείνος με τη Λίβερπουλ.

Το μεταγραφικό σίριαλ του Βαϊνάλντουμ έληξε θετικά για τη Λίβερπουλ, αφήνοντας έτσι με την … όρεξη τις Έβερτον και Τότεναμ που κοίταζαν επίσης τον παίκτη. Για αυτή την εξέλιξη σημαντικό ρόλο έπαιξε η θετική στάση του Γερμανού κόουτς προς τον Ολλανδό.

«Από τη συζήτηση που είχα με τον Γιούργκεν Κλοπ, ήταν ξεκάθαρο πως γεννήθηκε τότε η επιθυμία μου να έρθω στη Λίβερπουλ», τόνισε ο 25χρονος μετά την πρώτη του προπόνηση με τους «κόκκινους» στις ΗΠΑ.

«Φυσικά η Λίβερπουλ είναι ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Όλοι το ξέρουν αυτό. Όμως έπρεπε πρώτα να υπάρξει μια συμφωνία. Ο Κλοπ το διαχειρίστηκε αυτό. Υπήρχε επίσης ενδιαφέρον από την Έβερτον, αλλά η Λίβερπουλ το έδειξε πιο έντονα. Η Λίβερπουλ μου το έδειξε αυτό στις μεταξύ μας συνομιλίες. Μετά από αυτές ήταν ξεκάθαρο πως θα υπέγραφα για αυτούς.», πρόσθεσε.

Για τον νέο του προπονητή σχολίασε επίσης: «Έχει δείξει από την Μπορούσια Ντορτμουντ και από το τι πέτυχε εκεί το πόσο καλός προπονητής είναι. Είναι πάντα υπέροχο να σε θέλει στην ομάδα του ένας προπονητής του δικού του επιπέδου
».

Επιμέλεια: Xρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x