Stoiximan Super League

«Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό»

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό έχει ο Βλάντιμιρ Βάις, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του Κατάρ.

Στην παρουσία του στον Ολυμπιακό στάθηκε μεταξύ άλλων ο Βλάντιμιρ Βάις για την παρουσία του στην Ελλάδα, προτού μεταγραφεί στην Λεχβίγια.

Σύμφωνα με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, ο λόγος που επέλεξε τους Πειραιώτες ήταν το γεγονός πως συμμετείχαν στο Champions League και για τον ίδιο η καλύτερη στιγμή του ήταν το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του Κατάρ

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με την Πεσκάρα έμεινα ελεύθερος. Υπήρχαν πολλές ομάδες που με είχαν καλέσει, αλλά μετά εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός που μου προσέφερε καλό συμβόλαιο».

Για την παρουσία του στους Πειραιώτες: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς. Έπαιζε στο Champions League, επομένως αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά ήμουν πραγματικά τόσο χαρούμενος που θα πήγαινα κάπου για μεγάλο διάστημα. Πραγματικά απόλαυσα το διάστημα που έμεινα εκεί.

Η Αθήνα είναι μία όμορφη πόλη και στο Champions League πηγαίναμε καλά, αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Θυμάμαι ότι τα είχα πάει περίφημα στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν κι ενδεχομένως αυτό να είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το Κατάρ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x