Champions League

Βαλβέρδε: «Είμαι πολύ συγκινημένος από την υποδοχή»

Την αμέριστη συγκίνησή του για τη συμπεριφορά του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός τεχνικός «αποθέωσε» τους «ερυθρόλευκους» για την όλη παρουσία τους στις εξέδρες και την προσπάθεια να ενισχύσουν τους παίκτες τους για να νικήσουν το ματς. Ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του και να συνεχίσει στην Ευρώπη και ζήτησε δουλειά για αμφότερες τις ομάδες στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Είμαι πολύ συγκινημένος για τη βράβευση και την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, θα ήταν φυσιολογικό να φερθούν έτσι στον δικό τους προπονητή, αλλά να δείξουν τόση αγάπη στον προπονητή μιας άλλης ομάδας, ο οποίος ήρθε εδώ για να νικήσει τη δική τους, δείχνει την ποιότητα και τον τρόπο που ξέρουν να συμπεριφέρονται. Ξέρετε ότι η αγάπη μου με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι αμοιβαία.

Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην άμυνα, με την υποστήριξη του κόσμου του μπόρεσε και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, του αξίζουν συγχαρητήρια. Θα ήταν ευχής έργον να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον όμιλο ο Ολυμπιακός, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους και οι δύο σύλλογοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x