Ισπανία

Βαλβέρδε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την απώλεια του Μέσι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν απογοητευμένος αλλά τόνισε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον ηγέτη της.

Το μικρό κάταγμα που υπέστη ο Λιονέλ Μέσι στο δεξί του χέρι θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο τραυματισμός που υπέστη ο Αργεντινός σταρ επισκίασε τη νίκη επί της Σεβίλλης (4-2) και χάλασε τη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, που πάντως τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Μέσι και τι μας δίνει και γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο αντίπαλος όταν τον έχει απέναντί του, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Ο Μέσι ορίζει το παιχνίδι μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το στυλ μας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά», ανέφερε ο προπονητής της «Μπάρτσα».

Ο «Λέο» θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τη Ρεάλ στο «Καμπ Νου», τα δύο ματς με την Ίντερ για το Champions League, καθώς επίσης τα παιχνίδια με Ράγιο Βαγεκάνο εκτός και Μπέτις εντός για το πρωτάθλημα, όπως και το ματς με τη Λεονέσα για το Κύπελλο. Υπολογίζεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες, στο ντέρμπι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη στις 24 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x