Ισπανία

Βαλβέρδε: «Προβάδισμα η Ρεάλ, αλλά τίποτα δεν τελείωσε»

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στο ισπανικό Super Cup, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πήρε τεράστιο διπλό μέσα στο «Νόου Καμπ», επικρατώντας με 3-1 της Μπαρτσελόνα στον πρώτο τελικό του Super Cup, αλλά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.

Ο «Τσινγκούρι» πιστεύει στην ανατροπή, παρόλο που γνωρίζει και ο ίδιος ότι οι «μερένχες» είναι το απόλυτο πλέον φαβορί για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

«Ήταν ένα ματς που είχαμε κάποια καλά και κάποια κακά διαστήματα. Ατυχήσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ, ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε ακόμα δύο τέρματα.

Είναι μια ήττα που δεν μας αρέσει. Ειδικά όταν είναι από τη Ρεάλ και όταν διακυβεύευται ένας τίτλος. Χάσαμε, δεν μας αρέσει αυτό και πρέπει να βελτιωθούμε.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή στην Μαδρίτη και η Ρεάλ είναι το φαβορί για τον τίτλο. Θα πρέπει όμως να παίξει και το δεύτερο παιχνίδι. Τα πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ μετά από μια νίκη ή μετά από μια ήττα
» σχολίασε ο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x