Ισπανία

Η Βαλένθια τιμωρεί με αποκλεισμό οπαδούς της γιατί έβριζαν τον ιδιοκτήτη της

Μέτρα κατά των οπαδών που βρίζουν ή φώναζαν συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της παίρνει η Βαλένθια.

Η κόντρα μεταξύ των οπαδών της και της ιδιοκτησίας της μαίνεται. Η Βαλένθια σήμερα προχώρησε σε μια κίνηση με στόχο να βάλει τέλος σε αυτή την κόντρα. Μία κίνηση όμως που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και αντιδράσεις με την κόντρα αυτή να γίνει περισσότερο έντονη από ποτέ άλλοτε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει να στέλνονται επιστολές από τη Βαλένθια σε οπαδούς της με τις οποίες γνωστοποιεί την απόφασή της να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό από το γήπεδο. Πρόκειται για τους οπαδούς που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του Πέτερ Λιμ, του ιδιοκτήτη της, ενώ κάποια ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι οι επιστολές αυτές έχουν αποδέκτες και οπαδούς που έχουν στραφεί με βωμολοχίες προς άλλους οπαδούς οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών προς τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για αποκλεισμό ο οποίος κυμαίνεται από έξι μήνες μέχρι και δύο χρόνια, ενώ τους δίνεται το δικαίωμα να αντιδράσουν μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες είτε αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν σχέση με τις φραστικές επιθέσεις αυτές είτε να επιλέξουν και αυτοί τον νομικό πόλεμο με την ομάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας αυτό με την Αλμερία καταγράφηκαν αντιδράσεις και συνθήματα όπως «Πέτερ Λιμ πέθανε», ή «Ο Πέτερ Λιμ θα πεθάνει σήμερα».

Όπως υποστηρίζουν κάποια ΜΜΕ ένας από τους λόγους που έγινε η κίνηση αυτή έχει να κάνει με την κόντρα που έχει ξεκινήσει και με τον Βινίσιους, ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης και συνθημάτων από οπαδούς της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης στις 3 Μαρτίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να δώσει και πάλι το «παρών» στο Μεστάγια. Προφανώς εκτιμώντας ότι θα αποτρέψει νέα τέτοια ρατσιστικά συνθήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x