Γαλλία

Βαλμπουενά: «Με απογοήτευσε ο Μπενζεμά»

Κάθε άλλο παρά… απάλλαξε τον Μπενζεμά από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού του ο Βαλμπουενά. «Με απογοήτευσε, δεν με σεβάστηκε», είπε, ενώ έβγαλε λάδι τον Σισέ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα του εκβιασμού του με την ύπαρξη μιας sex tape, στην οποία και εμπλέκεται ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός κάθε άλλο παρά βοήθησε στην απαλλαγή του άσου της Ρεάλ από τις κατηγορίες αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε σχέση με τον εκβιαστή του.

«Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Καρίμ. Μάλλον παραπάνω από απογοητευμένος. Είναι έλλειψη σεβασμού. Διαπίστωσα πως η σχέση μας δεν ήταν τόσο ειλικρινής όσο νόμιζα. Θεωρώ περίεργο που μου έλεγε να πάω να συναντήσω εκείνον που με εκβίαζε και επέμενε σε αυτό. Μου έλεγε να πάω να συναντήσω έναν αξιόπιστο φίλο του, που θα μπορούσε να τακτοποιήσει το θέμα με πληρωμή. Ο Σισέ, που με είχε πάρει για να μου πει πως έχει ακούσει για ένα τέτοιο sex tape, ποτέ δεν με κάλεσε να συναντήσω κάποιον, σε αντίθεση με τον Καρίμ», δήλωσε ο άσος της Λιόν στη Le Monde.

«Νιώθω σαν να με έχουν ξεγελάσει. Δεν θα το έκανα αυτό ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Ο Καρίμ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν μπορεί να εμπλακεί το όνομά του σε αυτή την ιστορία, αλλά δεν μπορώ να υπερασπιστώ κάποιον που δεν γίνεται να τον υπερασπιστεί κάποιος. Οι αρχές μού είπαν πως δεν χρειάζονται την κατάθεσή μου, γιατί έχουν ήδη κασέτες που αποδεικνύουν την εμπλοκή του Καρίμ», πρόσθεσε.

Ο Βαλμπουενά αμφισβητεί και την ύπαρξη sex tape στα χέρια του εκβιαστή. «Για την ώρα δεν έχω δει κανένα βίντεο. Κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει. Αμφισβητώ κι εγώ την ύπαρξή του. Όταν ζήτησα αποδείξεις, δεν μου έδειξαν τίποτα. Μπορεί και να έχω κάνει τέτοια βίντεο, αλλά ίσως αυτοί να μην έχουν τίποτα στα χέρια τους. Μπορεί απλώς να είδαν κάτι και τίποτα περισσότερο», είπε.

Τέλος, ερωτηθείς αν θα έπαιζε στην εθνική με τον Μπενζεμά, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει όσους τον κατηγορούν πως μπορεί να στερήσει τον επιθετικό της Ρεάλ από τους «τρικολόρ» εν όψει του Euro 2016, απάντησε: «Ε, όχι και να κατηγορηθώ εγώ επειδή ο Καρίμ μπορεί να τεθεί εκτός εθνικής ομάδας! Εγώ είμαι το θύμα σε αυτή την υπόθεση και απλώς θέλω να προφυλάξω τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω μαζί του. Έχω ξαναπαίξει με παίκτες που δεν τα πήγαινα καλά. Θέλω να διαχωρίσω το αθλητικό κομμάτι με ό,τι συνέβη. Δεν είναι στο χέρι μου τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Μπορώ να ξαναπαίξω στην ίδια ομάδα με τον Καρίμ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι ο καλύτερος φίλος μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x