Europa League

Βαν ντε Μπρομ: «Ίσως είναι πιο εύκολο το δεύτερο ματς»

Πεπεισμένος πως το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι θα είναι πιο εύκολο γιατί η ομάδα του θα έχει περισσότερους χώρους, δήλωσε ο τεχνικός της Άλκμααρ, Βαν ντε Μπρομ.

Ικανοποιημένος που η ομάδα του κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ, έμεινε ο τεχνικός της Άλκμααρ, Βαν ντε Μπρομ, ενώ πιστεύει πως ο επαναληπτικός με τον ΠΑΣ ίσως είναι ευκολότερος από το πρώτο ματς, διότι οι Γιαννιώτες θα ανοιχτούν.

«Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Οι παίκτες μου ήταν κατά κάποιο τρόπο απογοητευμένοι. Από την άλλη μεριά, όμως, κερδίσαμε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Εάν είχαμε κερδίσει 2-0, σαφώς θα είμαστε σε καλύτερη θέση. Δυστυχώς, κάναμε αρκετές λάθος επιλογές στο τέλος. Οι επιθετικογενείς παίκτες μας δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση στο παιχνίδι. Ήταν επίσης δύσκολο γιατί έπαιζαν με τρεις αμυντικούς. Ευτυχώς αμυνθήκαμε καλά, δεν κάναμε… τρελά πράγματα», ανέφερε.

Για τον επαναληπτικό: «Μπορεί να είναι πιο εύκολο ματς γιατί θα έχουμε περισσότερους χώρους. Θα έχουν την κατοχή και αυτό είναι υπέρ μας. Σίγουρα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x