Αγγλία

Βάρντι : «Ακούσαμε πολλά άδικα και αντιδράσαμε»

Η εμφάνιση της Λέστερ κόντρα στην Λίβερπουλ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τζέιμι Βάρντι όπως έδειξε στις δηλώσεις του.

Τι και αν η Λέστερ βρίσκεται στην 18η θέση η οποία οδηγεί στον υποβιβασμό; Ο Τζείμι Βάρντι φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδος του ,όπως και για το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι απέναντι στην Λίβερπουλ (3-1), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγλος φορ έχει να σκοράρει από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι (10/12) .


«Είχαμε την ανάγκη να δείξουμε πως, ασχέτως αν κερδίζαμε ή αν χάναμε, θα δίναμε την δική μας μάχη. Από τη στιγμή που η εμφάνιση μας ήταν άκρως θετική, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν ιδιαίτερα απογοητευμένος με τα τόσα πολλά και άδικα που έχουν γραφτεί από τον Τύπο, όμως έβλεπες πως και τα υπόλοιπα παιδιά ήθελαν να αντιδράσουν μέσα στο γήπεδο. Η εμφάνιση μας το απέδειξε αυτό και θέλουμε πλέον να το κάνουμε συστηματικά. Προσωπικά, ήμουν απογοητευμένος από τον αριθμό των τερμάτων που είχα φέτος, αλλά ελπίζω το χθεσινό ματς να μου δώσει ώθηση για τη συνέχεια», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Επιμέλεια: Νατάσα Καποπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x