Stoiximan Super League

Βαρέλα: «Δεν είχαμε χρήματα για τα φάρμακα του γιου μου» (video)

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε συγκλονιστική αποκάλυψη αναφερόμενος στην πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στο παρελθόν.

Στην πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα μέσω του PAOK TV.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου και δημοσιεύτηκε μέρος της, με τον 32χρονο να μιλάει μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας του γιου του. Όπως και στην καθημερινότητά του που έχει διαμορφωθεί διαφορετικά λόγω του κορωνοϊού.

«Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός.

Επίσης, αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητά του, σημειώνοντας πως: «Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να το αποδεχθούμε, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x