Stoiximan Super League

Βάργκας: «Κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ χαρακτήρισε τα περί προβλήματος στα αποδυτήρια ο Ρόναλντ Βάργκας. «Μπορούμε να ξανανικήσουμε τον Ολυμπιακό», είπε για τον τελικό.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ όπως δήλωσε με σαφήνεια ο Ρόναλντ Βάργκας σε συνέντευξή του στη Live Sport. Ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα τόνισε πως η «Ένωση» μπορεί να διαχειριστεί το σοκ της απόλυσης του Γκουστάβο Πογέτ και είναι ικανή να ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το Κύπελλο, έστω και στο… άδειο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ο Ρόναλντ Βάργκας μίλησε για:

-τον τελικό Κυπέλλου: «Όλοι σκεφτόμαστε πόσο σημαντικό είναι να κατακτήσει η ΑΕΚ το Κύπελλο. Θέλουμε να σηκώσουμε εμείς το τρόπαιο. Για κάθε παίκτη και για την ΑΕΚ είναι σημαντικό να έχει τίτλους. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενους τον κόσμο, τη διοίκηση και εμάς».

-τα γκολ του στα ντέρμπι και το όνειρο να σκοράρει στον τελικό: «Αυτό που έγινε και στα τρία ντέρμπι ήταν απίστευτο για μένα. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να σκοράρει και να κατακτήσει η ομάδα του το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα, αλλά δεν είναι αδύνατο να τον κερδίσουμε. Το έχουμε ξανακάνει. Πρέπει να μείνουμε στην ιστορία για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέτος. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό και μπορούμε να το ξανακάνουμε».

-τη διεξαγωγή του τελικού σε άδειο ΟΑΚΑ: «Η ατμόσφαιρα των γηπέδων στην Ελλάδα είναι υπέροχη. Αν γίνει χωρίς κόσμο, δεν ξέρω τι να πω… Δεν έχω παίξει ποτέ τόσο σημαντικό ματς σε άδειο γήπεδο. Αν βάλουμε γκολ, θα το γιορτάσουμε μεταξύ μας».

-το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό: «Όταν ήμουν στην Καράκας ο προπονητής μου έλεγε πάντα να έχω στο μυαλό μου να παίρνω το ριμπάουντ. Στον αγώνα του ΟΑΚΑ ο Ντουρμάζ μού έλεγε πως δεν ήταν πέναλτι κι εγώ πως ήταν. Όσο μιλούσαμε, εγώ είχα το μυαλό μου στο πέναλτι, το εκμεταλλεύτηκα και κέρδισα το ένα βήμα που είναι σημαντικό για να μπεις πρώτος στην περιοχή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μάλλον ήταν χαλαροί γιατί ίσως πίστευαν ότι θα ευστοχήσει στο πέναλτι ο Μπουονανότε».

-την απόλυση του Πογέτ: «Ήταν για μας ένα σοκ. Συμβαίνουν πολλά στο ποδόσφαιρο, αλλά ήταν πριν από ένα κρίσιμο ματς. Πάντως αντιδράσαμε ώριμα».

-τις φήμες περί «παγωμένων» σχέσεων μεταξύ Ελλήνων και ξένων: «Δεν πιστεύω πως ισχύουν. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς το σύνολο αντέδρασε ώριμα σε όλες τις καταστάσεις. Είμαστε δεμένοι, στα καλά και στα κακά, και στα προβλήματα λειτουργούμε καλά. Οι φήμες και τα κουτσομπολιά ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα έχουν μόνο στόχο τον τελευταίο μήνα με τα πιο κρίσιμα ματς να δημιουργήσουν κάτι αρνητικό σε βάρος της ομάδας. Το σύνολο αντιδρά ώριμα σε όλες τις συνθήκες και τώρα είμαστε δεμένοι».

-την «επίσκεψη» οπαδών στην ομάδα μετά το 3-0 από τον Λεβαδειακό: «Είναι πολύ περίεργο. Κάποιοι φοβήθηκαν, άλλοι όχι. Θεωρώ λογικό να υπάρχει ενόχληση όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο. Κι εμείς είμαστε άνθρωποι και γίνονται λάθη. Η ΑΕΚ έχει ιστορία, αλλά μόνο με το όνομα δεν βγαίνεις πρώτος. Θέλει προοδευτική ανάκαμψη. Είμαστε στον τελικό και δεύτεροι στο πρωτάθλημα και αυτό είναι επιτυχία. Θεωρώ έτσι τη χρονιά επιτυχημένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x