Stoiximan Super League

Βάργκας: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ο Πογέτ»

Περισσότερη αυτοπεποίθηση και ποικιλία στο παιχνίδι της έχει η ΑΕΚ επί Πογέτ, όπως δήλωσε ο Ρόναλντ Βάργκας σε ιστοσελίδα της Βενεζουέλας. «Θέλω να βάλω πάνω από 10 γκολ φέτος», πρόσθεσε.

Ο Ρόναλντ Βάργκας είναι εσχάτως αναγεννημένος. Σκοράρει, δίνει ασίστ και μοιάζει εντελώς διαφορετικός παίκτης από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο ίδιος μίλησε για αυτή την ανοδική του πορεία σε ιστοσελίδα της Βενεζουέλας.

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η άφιξη του νέου προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, μας έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί πλέον έχουμε διαφορετικές τακτικές. Παίζουμε συνήθως 4-3-3 και σε αυτό το σύστημα αγωνίζομαι συνήθως ως μεσοεπιθετικός, αλλά και στα άκρα, κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να μπαίνω στην περιοχή και να σκοράρω», τόνισε.

Όσο για την υψηλή παραγωγικότητά του, είπε: «Νομίζω πως είναι το φαγητό και το κλίμα (γέλια). Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι υγιής. Ήθελα να πετύχω δέκα γκολ φέτος, αλλά έχω ήδη πετύχει οκτώ και γι’ αυτό πλέον θέλω περισσότερα. Θέλω να σκοράρω ακόμη πιο πολύ», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΚ είπε: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να παίξουμε στο Champions League. Τα πάμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα ανέφερε: «Θα προτιμούσα να μη μιλήσω για το θέμα αυτό. Δεν είναι της παρούσης. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x