Stoiximan Super League

Βάργκας: «Όσο με στηρίζει η οικογένεια, θα είμαι στην ΑΕΚ»

Διατεθειμένος να μείνει χρόνια στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ρόναλντ Βάργκας. Σε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της πατρίδας του με θέμα τη μη κλήση του στην εθνική, τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος στην «Ένωση».

Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ -σε βαθμό που να θέλει να μείνει χρόνια σε αυτή- παρουσιάστηκε ο Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Βενεζουελάνος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, «Union Radio» με αφορμή τη μη κλήση του στην εθνική για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με Περού και Χιλή.

Ανάμεσα στις αιχμές που άφησε λοιπόν για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον εκλέκτορα, σημείωσε ότι όσο στηρίζεται από την οικογένειά του, θέλει να συνεχίσει να παίζει στην «Ένωση».


Αναλυτικά όσα είπε ο Βάργκας

«Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, δεν μπορώ να το πω εγώ. Συνεχίζω να δουλεύω για να παίρνω ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, είναι μια ιστορική ελληνική ομάδα και περνάω πολύ καλά εδώ. Η κλήση μου στην εθνική ομάδα είναι απόφαση του προπονητή, αλλά η αλήθεια είναι ότι το περίμενα, διότι ένιωθα έλλειψη εμπιστοσύνης. Έπαιξα λίγα λεπτά στα τελευταία παιχνίδια, κόντρα στη Βραζιλία δεν ήμουν καλός και μετά συνέβησαν όλα αυτά.

Πιστεύω ότι ο προπονητής έδειξε ότι δεν με εμπιστευόταν τον τελευταίο καιρό παρά το γεγονός ότι έκανα καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ είμαι πολύ ευχαριστημένος και όσο με στηρίζει η οικογένειά μου, θα είμαι εδώ. Η θέση μου μέσα στο γήπεδο είναι να δημιουργώ παιχνίδι, αλλά χαίρομαι που έχω καταφέρει τελευταία να βάλω και γκολ. Δεν θέλω να ρίξω περισσότερο λάδι στη φωτιά για όσα συμβαίνουν στην εθνική ομάδα. Προσωπικά, σίγουρα στεναχωριέμαι με τα άσχημα αποτελέσματα και με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και πιστεύω ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χειροτερεύει την κατάσταση κάθε φορά που μιλά. Θα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε προσπάθεια έχοντας πάντα στο μυαλό όσες ευτυχισμένες στιγμές μας έχει προσφέρει η εθνική ομάδα. Κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν ότι δεν κλήθηκα λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον προπονητή, δεν έχω μιλήσει μαζί του από το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, μίλησα μόνο με τους αρχηγούς.

Είναι ανεύθυνο από τον προπονητή να λέει ότι υποσκάπτουν τη θέση του οι παίκτες. Οι παίκτες που υπογράψαμε την επιστολή θελήσαμε να δείξουμε ότι δεν θέλουμε να παίξουμε άλλο σε αυτή την εθνική. Σε ό,τι με αφορά, τα χρήματα που παίρνω από την εθνική ομάδα, τα προσφέρω σε δωρεές και αυτό είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Μας πονάει πολύ το γεγονός ότι λέγεται πως παίζουμε στην εθνική για τα χρήματα, όταν όλοι γνωρίζουν την αγάπη μας για τη φανέλα αυτή.

Δίνουμε τα πάντα για τη Βενεζουέλα και πάντα θέλουμε να βοηθάμε. Το να παίζω με την εθνική ομάδα είναι τιμή μου και πάντα θα θέλω να επιστρέψω και θα περιμένω ένα τηλεφώνημα. Υποτίθεται ότι ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίνει τους παίκτες με βάση την απόδοσή τους στον σύλλογό τους. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν έκπληξη για εμένα.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, πρέπει να δεχτώ την απόφαση του προπονητή. Αποδέχομαι χωρίς πρόβλημα την απόφασή του. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο γι' αυτό διότι μια λεπτομέρεια έχει γίνει μεγάλο θέμα. Απλά ήθελα να πω κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x