Κύπελλο Ελλάδας

Βάργκας: «Χάσαμε από λάθος του διαιτητή, νιώθω πολύ απογοητευμένος»

Στο νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στάθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας, δηλώνοντας απογοητευμένος για τον τρόπο που ήρθε η ήττα των «κιτρινόμαυρων».

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που ηττήθηκε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου εξέφρασε ο Ρόναλντ Βάργκας μέσω Instagram και στάθηκε στο γκολ offside που σημείωσε ο Πέντρο Ενρίκε στο 81ο λεπτό.

«Ολόκληρη τη σεζόν παλεύαμε για το χθεσινό παιχνίδι. Ήταν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, γιατί σε ματς σαν και αυτό, το μόνο που θες είναι να κατακτήσεις το τρόπαιο. Ο τρόπος που χάσαμε, από λάθος του διαιτητή, με κάνει να νιώθω πολύ απογοητευμένος. Αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι, έτσι δεν είναι; Και οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Ελπίζω πως αυτό που συνέβη χθες δεν θα ξανασυμβεί σε άλλη επαγγελματική διοργάνωση. Η ομάδα και ο κόσμος ήταν και πάλι εκπληκτικοί. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Απόψε, φεύγουμε από το Βόλο με διαφορετικό συναίσθημα από την περασμένη χρονιά όταν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Αλλά δεν μπορείς πάντα να νικάς», έγραψε ο Βενεζουελάνος εξτρέμ.

A whole year we were fighting towards yesterday's game. It was a great atmosphere. The result itself is sad because in games like that you only want to win the cup. The way of how we lost, by mistake of the referee, makes me feel very disappointed. But we are all human, aren't we? And humans make mistakes. I hope that this example will make sure that a situation like yesterday doesn't happen anymore in any professional competition. The good part is that even in this situation we knew how to loose. The team and fans were again amazing. I am happy for that. Today we left Volos with a different feeling than last year when we won the cup, but you can't always win... #pameaek #aekara #team #strong #rv10

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronald Vargas ???????? (@ronaldvargas10) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x