Champions League

Βαριά «καμπάνα» στη Λέγκια, κεκλεισμένων των θυρών με Ρεάλ!

Πολύ ακριβά θα πληρώσει η Λέγκια Βαρσοβίας τα όσα έκαναν οι οπαδοί της στο ματς με την Ντόρτμουντ, καθώς η UEFA της επέβαλε πρόστιμο 80.000 ευρώ, ενώ το ματς με τη Ρεάλ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών

Ξινή βγήκε στη Λέγκια η επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, ύστερα από 20 χρόνια!

Εκτός από τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-6) από την Ντόρτμουντ, η ομάδα από τη Βαρσοβία καλείται να πληρώσει πολύ ακριβά τη συμπεριφορά των οπαδών της –αλλά και τις δικές της παραλείψεις- στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο… πέλεκυς, λοιπόν, της πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA έπεσε πολύ βαρύς για τους Πολωνούς, καθώς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ, αλλά και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης να διεξαχθεί χωρίς θεατές. Μάλιστα, η ποινή της Λέγκια επικυρώθηκε την Τετάρτη (12/10), καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει κατά τις πρωτόδικης απόφασης.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Πολωνίας τιμωρήθηκαν για: επεισόδια των οπαδών της, χρήση φωτοβολίδων, ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ανεπαρκή διοργάνωση του αγώνα και μπλοκάρισμα των σκαλών, γεγονός που αντιτίθεται στους κανονισμούς ασφαλείας της UEFA!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x