Σοκ στη Μορεϊρένσε, η οποία αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, αλλά κινδυνεύει να… εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο τιμώρησε τους «verdes e brancos» με ποινή αποκλεισμού από κάθε διοργάνωση για ένα χρόνο λόγω διαφθοράς.

Η υπόθεση αφορά τη σεζόν 2011-12, όταν η συγκεκριμένη ομάδα αγωνιζόταν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με τους παράγοντές της να προσεγγίζουν αντίπαλους παίκτες προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση.

Εκείνη την περίοδο λοιπόν, ο γιος του νυν προέδρου της Μορεϊρένσε και ο πρώην αντιπρόεδρός της «έπιασαν» δύο παίκτες της Σάντα Κλάρα και της Ναβάλ για να μην αποδώσουν στα γνωστά τους στάνταρ στις αναμετρήσεις με την τότε ομάδα του Κασκίλα.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος του Μίνιο -στον οποίο αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Πατίτο- έχει δικαίωμα έφεσης στην απόφαση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ