Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι για τον Ολυμπιακό»

Ξεκάθαρος αναφορικά με τη φάση του 3’, όταν ο Σάκχοφ βρήκε την μπάλα με το χέρι στο σουτ του Σισοκό, ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας. Δείτε πώς σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Κάθετος και απολύτως ξεκάθαρος, σε ό,τι αφορά τη φάση του 3’, για την οποία διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας στο Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και των Πειραιωτών, στην Τούμπα.

Αφού τόνισε πως «σε γενικές γραμμές, η διαιτησία του Κύζα ήταν καλή, αλλά με εκπτώσεις στον πειθαρχικό έλεγχο», είπε: «Στη φάση του 3’, ο Σάκχοφ έχει ακουμπήσει το χέρι κάτω. Και όπως και στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος, αλλά και στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ, όπου είχαμε παρόμοιες περιπτώσεις, έτσι και εδώ, δεν υπάρχει καμία παράβαση. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει κολλημένο το χέρι του στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχει πρόθεση να πάει στην μπάλα. Άρα, δεν υπάρχει πέναλτι».

Όσο για το πέναλτι που ζήτησε ο Ενρίκε, σημείωσε αυτό που φαίνεται πεντακάθαρα και στο ριπλέι, ότι, δηλαδή, το μαρκάρισμα του Ελιουνούσι στο 36’ είναι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, όταν γίνεται η κάθετη πάσα στον Ενρίκε από τον Τσίμιροτ, ο Πρίγιοβιτς είναι πιο μπροστά από την «ερυθρόλευκη» άμυνα, αλλά δεν υπάρχει οφσάιντ, καθώς ο… μετέπειτα σκόρερ του «δικεφάλου» δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο βοηθός είναι σε πάρα πολύ καλή θέση και σωστά μέτρησε το γκολ».

Για ένα χέρι του Ελβετού επιθετικού, δε, στο 68’, όπου διαμαρτυρήθηκε και πάλι ο Ολυμπιακός για πέναλτι, είπε πως «η μπάλα χτυπάει στην κοιλιά του», ενώ και για άλλη μία φάση, προς το τέλος του ντέρμπι, σε χέρι άλλου παίκτη του ΠΑΟΚ, ο κ. Βαρούχας τόνισε ξανά πως δεν πάει το χέρι του στην μπάλα και σωστά ο Κύζας είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τέλος, χαρακτήρισε σωστή την κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς, που βιάστηκε να μπει αλλαγή, ενώ δεν του είχε δώσει άδεια ο ρέφερι της αναμέτρησης, ενώ σημείωσε και μία λάθος υπόδειξη για οφσάιντ του Μπαλτά στον Πρίγιοβιτς στο φινάλε του αγώνα, με τον 26χρονο να φεύγει από κανονική θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x