Κύπελλο Ελλάδας

Βαρούχας για το οφ-σάιντ της Τούμπας: «Με το VAR θα είχαμε γλιτώσει από αυτή τη συζήτηση»

Λανθασμένη η μη κατάδειξη του οφ-σάιντ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο από τον Κούλα Χασάν υποστήριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στη λύση που θα έδινε το VAR.

Την άποψη ότι αν είχε ενεργοποιηθεί ήδη η λύση του VAR, δεν θα υπήρχε σήμερα κουβέντα για το χθεσινό οφσάιντ που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ και μέτρησε το γκολ σε βάρος του Ατρομήτου εξέφρασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Βάϊο Τσούτσικα για τους αγώνες…

Πανιώνιος-Λαμία: «Διαιτητής ήταν ο Θάνος. Είναι καλός διαιτητής, αλλά στα τεστ έχει προβλήματα. Δεν έκανε σοβαρό λάθος και το βασικότερο από όλα είναι πως έχει κάνει λάθη στον καταμερισμό των φάουλ και υπάρχει γκρίνια. Δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο διαιτητής, με ένα γκολ καταπληκτικό».

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: «Εκεί για άλλη μία φορά είχε ασυλία ο Μάτος. Μία κάρτα πεντακάθαρη δε δόθηκε ποτέ, στην επόμενη πήρε σωστά την κίτρινη. Και στα δύο μέρη πηγαίνει η ευθύνη.

Ο Κούλα Χασάν είναι διεθνής από το 2015. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Αυτό το οφσάιντ είναι εύκολο, δεν είναι δύσκολη φάση. Προχθές είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για μία κοπέλα που ήταν βοηθός, για ένα γκολ που ακυρώθηκε, και ήταν δύσκολη φάση και μπράβο στην κοπέλα που πήρε τη σωστή απόφαση.

Ο χθεσινός Κούλα Χασάν δεν είχε δίκιο, δεν πήρε τη σωστή απόφαση. Αν ήταν το VAR στη ζωή μας, φυσικά και θα είχαμε γλιτώσει αυτή τη συζήτηση. Ό,τι είναι καλό για το ποδόσφαιρο, είναι καλό να γίνεται».

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Ο Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής που εκπέμπει μία ηρεμία στους ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είναι μία κουβέντα που έχω πει πάρα πολλές φορές, παρά την γκρίνια που είχαμε για εκείνον. Ο Σιδηρόπουλος πέρασε τις γκρίνιες, χωρίς να δημιουργήσει άλλη ένταση και να έχουμε άλλα. Έχουμε τρεις περιπτώσεις: το σπρώξιμο του Σεμπά στον Σιμόες, δεν ήταν βίαιο. Με τις κίτρινες στους δύο παίκτες πέρασε τη φάση. Για τον Φιγκέιρας, ο οποίος αν δείτε τη φάση, ο Σιδηρόπουλος έχει γυρισμένη πλάτη. Ο Φιγκέιρας, λοιπόν, πέφτει στο πόδι του Λόπες, και απόδειξη ότι κατά το πέσιμο προσπαθεί να αποφύγει το πόδι του άλλου παίκτη, δεν υπάρχει καμία παράβαση. Και μεγάλη κουβέντα θέλει το μαρκάρισμα του Σισέ στον Γαλανόπουλο. Είναι οριακή φάση. Ο Σιδηρόπουλος είχε γενικά μία πάρα πολύ καλή παρουσία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x