Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Κακώς ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε να αποβληθεί ο Λάζαρος»

Δείτε πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας τις αμφισβητούμενες φάσεις από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην εκπομπή «Kick Off» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μάνταλος (13’) έφυγε από κανονική θέση απέναντι στον Γλύκο και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Στην επόμενη φάση ο Κάνιας θα έπρεπε να δει κίτρινη για αγκωνιά στον μεσοεπιθετικό της Ένωσης. Στο 19΄ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Μπίσεσβαρ. Υπήρξε ένα στιγμιαίο μαρκάρισμα εκτός περιοχής από τον Γαλανόπουλο, ο Καλογερόπουλος σωστά δεν έδωσε πέναλτι όμως έπρεπε να σφυρίξει φάουλ. Στο 29’ και πάλι στον «δικέφαλο του Βορρά» ζήτησαν πέναλτι στον Πρίγιοβιτς, όμως ο διαιτητής άφησε σωστά το παιχνίδι να συνεχιστεί αφού ο Ντίντακ βρήκε καθαρά την μπάλα. Στο 31’ ο Βράνιες θα έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κάμπος.

Στο δεύτερο ημίχρονο (48’) ο Βαρέλα έπρεπε να δει κίτρινη για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μάνταλο. Στο 66’ υπάρχει διπλό λάθος του βοηθού (Καρατζίκα) αφού άφησε τον Αλμέιδα να φύγει από θέση οφσάιντ και στη συνέχεια δεν είδε ότι ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λάζαρου. Στο 73’ ο Μαλεζάς κακώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ όμως η φάση ήταν πολύ δύσκολη. Στο 77’ υπήρξε στιγμιαίο κράτημα του Γκάλο στον Ενρίκε, ο οποίος με το που τον άφησε έπεσε και σωστά είδε την κίτρινη για θέατρο. Στο 78’ ο Κίτσιου έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που πήγε στην εναέρια μονομαχία με τον Λάζαρο. Ο παίκτης της ΑΕΚ έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δεχτεί και στο 37’) καθώς κατά την πτώση του βρήκε στην πλάτη τον αντίπαλό του. Στην ίδια φάση έπρεπε να αποβληθεί και ο Ίβιτς που διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό. Τέλος στο 90+1’ σωστά ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε πέναλτι στον Κρέσπο αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο σώμα και ύστερα στο χέρι του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x