Stoiximan Super League

Βαρούχας με αφορμή τη διαιτησία στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Κάτι πρέπει να γίνει με τους βοηθούς»

Τα σοβαρά λάθη των βοηθών στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, επισήμανε ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις του ματς στο Kick Off του ΣΚΑΪ.

Αφού τόνισε πώς «κάτι πρέπει να γίνει με τους βοηθούς», ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στο Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τις αμφισβητούμενες φάσεις από το Ολυμπιακός-Ηρακλής, επισημαίνοντας τα λάθη Τζαφόλια και Λάζαρη.

Για τον πρώτο, που ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο, «κόβοντας» δύο φορές τον Ηρακλή στην κόντρα, τόνισε πως κάνει λάθος, τόσο στη φάση του 7' όσο και σε εκείνη του 30', ενώ έχει άψογη θέση, ακριβώς στην ευθεία με τον Κούρο ΚΑΙ στις δύο φάσεις, αλλά βιάστηκε να σηκώσει το σημαιάκι του.

Σε ό,τι αφορά το χέρι του Περόνε, ο καθηγητής διαιτησίας σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση, καθώς «η μπάλα βρίσκει κοιλιά και προς το στήθος» του παίκτη, άρα ήταν λάθος το σφύριγμα του Κιοτζένη.

Λάθος, δε, έχει κάνει και ο έτερος βοηθός, Λάζαρης, που δεν βλέπει ότι ο Περόνε είναι οφσάιντ, με τον Αργεντινό να χάνει ευκαιρία να σκοράρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x