Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Να μην ματιάσουμε τον Κομίνη»

Δείτε πώς σχολίασε τη διαιτησία στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Βαρούχας. Έβγαλε το... καπέλο του στον Κομίνη, μόλις ένα λάθος οφσάιντ.

Υποδειγματική η διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στη Λεωφόρο σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

«Συνέχισε το σερί καλών εμφανίσεων, να μην τον ματιάσουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχει ανάγκη» είπε στην αρχική του τοποθέτηση στο KICK OFF του ΣΚΑΪ ο καθηγητής διαιτησίας.

Από ‘κει και πέρα, χαρακτήρισε σωστές όλες τις αποφάσεις που πήρε ο Έλληνας ρέφερι, σε μία ουσιαστικά άψογη διαιτησία στο ελληνικό κλάσικο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι σε ένα στιγμιαίο κράτημα από τον Μποτία στον Μολέδο στο δεύτερο μέρος, όπως δεν υπάρχει παράβαση και στο «αλληλοτράβηγμα» του Κουτρουμπή με τον Ισπανό στόπερ του Ολυμπιακού λίγο αργότερα.

Σχετικά με τη φάση του 72’ όπου ο Βιγιαφάνιες –που κουβαλούσε ήδη κίτρινη κάρτα- ανέτρεψε τον Φορτούνη και οι Πειραιώτες ζήτησαν την αποβολή του Αργεντινού, ο καθηγητής διαιτησίας ήταν ξεκάθαρος. Είπε πως ορθώς ο Κομίνης δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον άσο του Παναθηναϊκού, καθώς ο κανονισμός έχει αλλάξει και ο παίκτης δεν ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση των φιλοξενούμενων.

Μοναδική διαιτητική «παραφωνία» στο ντέρμπι ένα λανθασμένο οφσάιντ που υποδείχθηκε ο Κλωναρίδης στο 68’ από τον βοηθό Κούλα Χασάν κι ενώ σε όλες τις υπόλοιπες αμφισβητούμενες φάσεις οι δύο επόπτες πήραν τη σωστή απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x