Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Δύο κίτρινες μέχρι το 5’ ο Μποτία - Καθαρό το πέναλτι του Ολυμπιακού» (video)

Σχολιάζοντας τις φάσεις του αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός, ο Π. Βαρούχας τόνισε πως ο κ. Φωτιάδης έπρεπε να δώσει από δύο κίτρινες σε Μποτία και Ρέτσο… Στον Ισπανό, δε, έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι!

Αρκετά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο από τον Ανανία Φωτιάδη στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Ο ρέφερι από τις Σέρρες, όπως είπε ο καθηγητής διαιτησίας, δεν είδε τράβηγμα του Μποτία στη φανέλα του Λεοζίνιο (3’), αλλά και το χέρι του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στη φάση του γκολ του Ηρακλή, πριν η μπάλα φτάσει στον Περόνε.

Τόνισε, δε, πως ο κ. Φωτιάδης χαρίστηκε ΚΑΙ στον Παναγιώτη Ρέτσο σε δύο περιπτώσεις, με τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού να σηκώνει ψηλά τον αγκώνα του και να βρίσκει αντιπάλους του… Υπάρχει, τέλος και μία φάση, όπου ο βοηθός του κ. Φωτιάδη, Βλάσης, σηκώνει λανθασμένα το σημαιάκι του για οφσάιντ στο 17’ και ενώ ο Ηρακλής βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση από αριστερά.

Ο κ. Βαρούχας δήλωσε, εξάλλου, πως το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός καταλογίσθηκε σωστά, αφού το χέρι του Ιντζόγλου συνιστά παράβαση, ενώ ορθή χαρακτήρισε και την απόφαση για την αποβολή του Πασχαλάκη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x