Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Με λάθη οι βοηθοί, χωρίς δύσκολη φάση ο Ελβετός»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκρινε τη διαιτησία του Ελβετού Φενταγί και στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Καλό, αλλά και… τυχερό αφού δεν είχε δύσκολες φάσεις έκρινε τον Ελβετό διαιτητή Φενταγί για την απόδοσή του στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Βαρούχας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπήρχε δύσκολη φάση για να κρίνουμε τον διαιτητή με ασφάλεια. Ο δεύτερος βοηθός έκανε ένα σοβαρό λάθος σηκώνοντας οφσάιντ στον Πρίγιοβιτς, που καλυπτόταν καθαρά. Είχε κακή θέση ο βοηθός. Ο δε πρώτος βοηθός σήκωνε καθυστερημένα το οφσάιντ», τόνισε, ενώ για τους συνεχείς ορισμούς ξένων ρέφερι είπε: «Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους Έλληνες διαιτητές, γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση στο τέλος θα σφυρίζουν μόνο ξένοι. Θα πρέπει να σφυρίζουν αυτό που βλέπουν και να μην κάνουν διαχείριση. Αλλιώς βλέπω να έρχονται διαιτητές μέχρι και από την… Αρμενία».



Αναλυτικά, ο «έλεγχος» των διαιτητών του Σαββατοκύριακου από τον έμπειρο καθηγητή διαιτησίας:

ΑΕΛ-Παναιτωλικός: «Διαιτητής ο Κουτσιαύτης. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΛ στο 8’ γιατί ήταν οφσάιντ. Στο 84’ εκτός φάσης, μπροστά στα μάτια του βοηθού και του τέταρτου ο Ζίζιτς χτυπά με κεφαλιά τον Καμαρά. Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη, αλλά έπρεπε να τον αποβάλει».

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: «Στο 22’ ο Κρίζμαν δεν είναι οφσάιντ, αλλά με την ταχύτητα που έχει απωθεί τον Διούδη με τα χέρια. Ήταν επιθετικό φάουλ που δεν σφυρίχτηκε και μπήκε το γκολ. Ο Διούδης τράβηξε από τα πόδια τον Διούδη και αν δεν υπήρχε γκολ θα μπορούσε να δώσει πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Στο 32’ ο Κουρμπέλης πέφτει στον Βελλίδη, ήταν φάουλ στον τερματοφύλακα αλλά αυτή τη φορά δόθηκε σωστά. Σωστά ακυρώθηκε και το γκολ που έβαλε με το χέρι ο Κουρμπέλης και πήρε την κίτρινη».

ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Ο Σιδηρόπουλος δεν βλέπω να έχει διαφορά με αυτούς τους ξένους διαιτητές που φέρνουμε. Στα πρώτα λεπτά ο Κυριακίδης τραβά τον Σιμόες εντός περιοχής, αλλά επειδή δεν έχει χτυπηθεί ακόμη το κόρνερ, αυτό επιφέρει πειθαρχική ποινή, δηλαδή κίτρινη κάρτα, κι όχι πέναλτι. Σωστά ο Σιδηρόπουλος έδωσε φάουλ εκτός περιοχής και απέβαλε τον Κομεσίδη. Ήταν δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Μετά το γκολ του Γκάλο πετάχτηκε ένα κάθισμα εντός αγωνιστικού χώρου και ο Μπακασέτας το έβγαλε εκτός γηπέδου. Ήταν υπερβολικό να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, γιατί δεν είδαμε κάτι μεμπτό από τον παίκτη της ΑΕΚ. Έχουμε και δύο λάθη οφσάιντ του Κωσταρά , που είχε κάνει λάθη και στο Περιστέρι. Ένα στον Πόνσε και ένα στον Πλατέλλα».

Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος: «Σωστά ο Φωτιάδης δεν έδωσε παράβαση στο πέναλτι που ζήτησε ο Απόλλωνας για μαρκάρισμα του Ντομίνγκες στον Γκαρός. Σε μια προσπάθεια του Κόρμπου ο Χουάντερσον έπιασε την μπάλα αλλά ήταν εντός περιοχής και σωστά δεν δόθηκε παράβαση».

Λεβαδειακός-Ατρόμητος: «Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου, χωρίς τίποτα το επιλήψιμο».

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: «Στο 8’ γίνεται ένα επιθετικό φάουλ, ο Κουμπαράκης δεν δίνει τίποτα, αλλά ο Αστέρας δεν σκοράρει. Ένα πέσιμο του Φερνάντες δεν ήταν τίποτα, ενώ στο 87’ σωστά δόθηκε πέναλτι και απορώ γιατί διαμαρτύρεται ο Παπαδόπουλος».

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Στο 5’ ο Τσιμίκας πέφτει σε μια διεκδίκηση της μπάλας, σωστά δεν δόθηκε κάτι. Ήταν η μοναδική φάση εντός περιοχής στο ματς. Στο 22’ ο Μεριά κάνει κεφαλιά από θέση οφσάιντ, ευτυχώς δεν μπήκε γκολ γιατί θα είχαμε φωνές. Σωστά δόθηκαν δύο οφσάιντ στον Μπίσεσβαρ, αλλά όχι και στον Πρίγιοβιτς που καλυπτόταν καθαρά. Στο 44’ ο Μπίσεσβαρ δεν συμμετέχει στη φάση και σωστά δεν δόθηκε οφσάιντ. Κακώς δεν δόθηκε μια κίτρινη στον Πέλκα για πάτημα σε αντίπαλο. Ένα χέρι που ζητά ο Ολυμπιακός χτυπά η μπάλα στο στήθος του Κρέσπο και σωστά δεν δόθηκε παράβαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x