Champions League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Τσόσιτς έδωσε το δικαίωμα να δοθεί πέναλτι»

Σωστό θεωρεί τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ στο κράτημα του Τσόσιτς στον Λεβαντόφσκι ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Η μη συμμόρφωση του Ούρος Τσόσιτς στην παρατήρηση του διαιτητή Ματέι Γιουγκ να μην τραβά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε τη δυνατότητα στον Σλοβένο διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Του έδωσε το δικαίωμα ο Τσόσιτς να δώσει την παράβαση. Το λέει ο κανονισμός. Δεν υπάρχει αυστηρό ή μη αυστηρό πέναλτι στον κανονισμό. Ο Διαμαντόπουλος πέρσι στο ΑΕΚ-Απόλλων στο ΟΑΚΑ δεν είχε δώσει ένα τέτοιο πέναλτι σε τράβηγμα του Παπάζογλου στον Λαμπρόπουλο. Η παράβαση είναι παράβαση, ολίγον πέναλτι δεν υπάρχει. Έχουμε δει Έλληνα διαιτητή να πηγαίνει τρεις φορές να κάνει παρατήρηση. Στο Champions League δεν υπάρχουν αυτά. Ο Γιουγκ χθες ενημέρωσε τον Τσόσιτς να μην το ξανακάνει. Σωστά έδωσε το πέναλτι», τόνισε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα ο καθηγητής διαιτησίας.

Παράλληλα στάθηκε στη μη τιμωρία του Ζερόμ Μπόατενγκ για ένα σκληρό φάουλ στον Νίκλας Χουλτ. «Ο Μπόατενγκ πήγε στον Χουλτ πολύ άσχημα. Έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα. Όταν δίνεις κάρτα στον στόπερ, δεν θα έχει την ίδια συμπεριφορά στο υπόλοιπο ματς», ανέφερε.

Παράλληλα δεν άφησε ασχολίαστη τη βουτιά του Ραχίμ Στέρλινγκ που ξεγέλασε τον Βίκτορ Κασάι στο Μαν. Σίτι-Σαχτάρ (6-0). «Αυτά που έγιναν χθες δεν έχουν προηγούμενο. Τόσα μάτια ήταν εκεί και κανένας δεν είδε τη βουτιά του Στέρλινγκ. Ο πρόσθετος έπρεπε να είναι από την άλλη πλευρά, όχι από την ίδια που βρίσκεται ο βοηθός. Έπρεπε ο ίδιος ο Στέρλινγκ να παραδεχτεί πως δεν υπήρχε τίποτα. Ο Ντέμης πώς το είχε κάνει στο παρελθόν; Επίσης έγινε και ένα άλλο πέναλτι, στο 4-0, που επίσης δεν υπάρχει παράβαση».

Τέλος, για τον ορισμό του Ελβετού Άντριεν Γιακοτέτ επισήμανε: «Να αναρωτηθούν οι Έλληνες διαιτητές γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά να γίνεται και ένας πιο σωστός ορισμός, ειδικά των βοηθών διαιτητών, στα παιχνίδια της Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x