Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Τρικυμία στη στεριά στο Περιστέρι»

Από πολλά λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ατρόμητου σημαδεύτηκε η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, την οποία χαρακτήρισε «τρικυμία στη στεριά».

Πολλά ήταν τα λάθη του Σταύρου Μάνταλου στο Περιστέρι στον αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως έκρινε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο καθηγητής διαιτησίας έκανε λόγο για μια διαιτησία που ήταν «τρικυμία στη στεριά», αφού έγιναν πολλά σφάλματα που άφησαν και τις δύο ομάδες με πολλά παράπονα, τόσο στις υποδείξεις, όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Αναλυτικά η κριτική του Παναγιώτη Βαρούχα:

Για το παιχνίδι του Ατρόμητου-Παναθηναϊκού: «Στο Περιστέρι είχαμε τρικυμία στη στεριά. Είναι ένα παιχνίδι που κάθε διαιτητής εύχεται να μην του τύχει και με ευθύνη του ίδιου του Μάνταλου, αφού δεν έπιασε τον τράγο από τα κέρατα. Αναλυτικά:

- Στο 18’ υπάρχει λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ από τον β’ βοηθό, Καμπούρη στον Ντάουντα.

- Στο 22’ υπάρχει πέναλτι του Ρισβάνη στον Μολίνς που δεν δίνεται, αλλά ο διαιτητής μπερδεύεται γιατί ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πέφτει κατευθείαν, αλλά κάνει πρώτα ένα βήμα.

- Στο 25’ υπάρχει φάουλ του Καμπέσας στον Κιβρακίδη το οποίο είναι για απευθείας κόκκινη κάρτα.

- Στο 29’ σωστά δίνεται πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν

- Στο 41’ δεν δίνεται πέναλτι στον Άλτμαν από μαρκάρισμα του Γιαννούλη, αλλά και πάλι ο Μάνταλος μπερδεύεται, αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πέφτει τη στιγμή του μαρκαρίσματος, αλλά ένα βήμα αργότερα.

- Στο 64’ πρέπει να δοθεί κίτρινη στον Μολίνς γιατί «κολλάει» το πρόσωπό του στον Χατζηισαΐα και κόκκινη στον αμυντικό του Ατρόμητου γιατί τον φτύνει.

- Στο 68’ σωστά δίνεται κόκκινη στον Κιβρακίδη, αλλά λίγο αργότερα δεν δίνεται δεύτερη κίτρινη στον Λουντ για παρατεταμένο τράβηγμα.

- Στο 93’ δεν δίνεται πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη στο Ουάρντα, αλλά στη συνέχεια πρέπει να δοθεί κόκκινη στον Αιγύπτιο λόγω της έντονης διαμαρτυρίας του και το βρίσιμο στον βοηθό».


Για το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη: «Είχε μικρολαθάκια ο Καραντώνης που πρέπει να τα διορθώσει και ακόμα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για πιο δύσκολες φάσεις».

Για το Απόλλωνας-Λαμία: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα στο 77’ και σωστά δεν δίνεται τίποτα, αλλά στο 90’ υπάρχει ανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στη Λαμία, αφού ο Κύργιας έχει κάτω τα πόδια του και δεν ανατρέπει τον Όμο».

«Στα υπόλοιπα ματς, Σιδηρόπουλος, Ευαγγέλου, Σέζος και Ζαχαριάδης είχαν καλές διαιτησίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x