Ισπανία

Βασικός ο Νάβας με Αλμερία

Αλλαγή στον... άσο ετοιμάζει ο Κάρλο Αντσελότι, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, με τον Κέιλορ Νάβας να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στον εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ με την Αλμερία την Τετάρτη.

Χρόνο συμμετοχής στον Κέιλορ Νάβας θέλει να δώσει ο Κάρλο Αντσελότι και γι' αυτό ετοιμάζεται να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό στο παιχνίδι της Τετάρτης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Αλμερία για την 34η αγωνιστική της Primera Division, με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζει ένα μίνι ροτέισιον σε κάποιες θέσεις, ανάμεσά τους και σε αυτήν του τερματοφύλακα.

Ο Κοσταρικανός, ύστερα από ένα εξαιρετικό Μουντιάλ, πήγε με μεγάλες βλέψεις στο «Μπερναμπέου», ωστόσο μετράει μόλις εννέα συμμετοχές μέχρι στιγμής με τη φανέλα της «βασίλισσας» (πέντε στο πρωτάθλημα, τρεις στο Κύπελλο και δύο στο Champions League), έχοντας κρατήσει τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του.

Αυτή θα είναι η δέκατη φορά που θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να θέλει να αρπάξει την ευκαιρία, ώστε να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να βασίζεται πάνω του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x