Stoiximan Super League

Βασιλακάκης: «Το καλύτερο κι όπου μας βγάλει»

Απέφυγε να μιλήσει για play offs από την Ξάνθη ο Θοδωρής Βασιλακάκης παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Best Goal της αγωνιστικής.

Το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της 22ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Θοδωρής Βασιλακάκης γι’ αυτό που έκρινε τον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (1-0).

Ο μέσος των Ακριτών βραβεύτηκε από τον πρώην άσο της ομάδας και πλέον μέλος του ΔΣ του συλλόγου παλαιμάχων, Γιάννη Δημητριάδη.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα κι όπου μας... βγάλει», τόνισε ο Βασιλακάκης, ενώ αφιέρωσε τη διάκρισή του σε όλους μέσα στην ομάδα.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση και την χαρά του για το γκολ που σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως θέλει να σκοράρει με όλους τους αντιπάλους και πως αυτό που συμβαίνει με τα γκολ που έχει πετύχει στον Παναθηναϊκό είναι προϊόν πολλών παραγόντων, όπως η ψυχολογία, το πάθος, η τύχη και τα "θέλω" ενός ποδοσφαιριστή σε κάθε φάση. Για τη φάση του 64ου λεπτού του αγώνα με τον ΠΑΟ ανέφερε πως πίστευε ότι θα σκοράρει γι' αυτό έκανε και το σουτ.

Τέλος κι αναφερόμενος στις φετινές επιδόσεις της ομάδας με τις 5 εκτός έδρας νίκες αλλά και στο δικό του ρεκόρ των τεσσάρων γκολ σε μία σαιζόν (επίδοση που είχε και τη σεζόν 2011-12), εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα νούμερα στο τέλος θα είναι μεγαλύτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x