Stoiximan Super League

Βασιλαράς από Ολλανδία: «Αισιόδοξα μηνύματα με Μολέδο-Ζέκα, η καινοτομία Ουζουνίδη» (audio)

Από το Τέχελεν της Ολλανδίας, ο Νικόλας Βασιλαράς μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM τις πρώτες του εικόνες από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Τα αγωνιστικά νέα και η απόφαση Ουζουνίδη για τις προπονήσεις.

Στη «βάση» του για τις επόμενες μέρες βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταξίδεψε οδικώς από Γερμανία για το Τέχελεν της Ολλανδίας.

Ο Νικόλας Βασιλαράς παρακολουθεί την προπόνηση του τριφυλλιού και μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM τις πρώτες του «εικόνες».

Όπως είπε, οι Μολέδο-Ζέκα βγάζουν κανονικά το πρώτο κομμάτι αυτής, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και αν μη τι άλλο στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για την κατάστασή τους.

Από την άλλη, δεν προπονείται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος είναι προφανώς «πιο πίσω» σε σχέση με τους προαναφερθέντες.

Ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στη βασική καινοτομία που φέρνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το γεγονός δηλαδή πως ο Έλληνας κόουτς έχει αποφασίσει να κάνει αρκετές μονές προπονήσεις, κυρίως το απόγευμα, και όχι διπλές (πρωί-απόγευμα) όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Προφανώς... κάτι έχει στο μυαλό του ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Τέλος, ο Νικόλας Βασιλαράς σχολίασε με χιούμορ το γεγονός πως στο βασικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται και οι «κομμένοι» (Βέμερ, Τελάντερ, Ρέις, Ρινάλντι). «Δεν είναι εύκολο να αλλάξει γνώμη για αυτούς ο Ουζουνίδης. Πάντα κρατάμε μία πισινή, βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να αρχίσει να... γράφει στα πρώτα φιλικά ο Ρινάλντι»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x