Stoiximan Super League

Βασιλαράς από Ολλανδία στον ΣΠΟΡ FM: «Πώς και πώς περιμένει τον Λουτσιάνο ο Ουζουνίδης» (audio)

Ακούστε όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, από τον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Νικόλα Βασιλαρά. Πόσο θα παίξει ο Λουτσιάνο στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του «τριφυλλιού»

Ο Λουτσιάνο έρχεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης… ανυπομονεί!

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Νικόλας Βασιλαράς, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει πώς και πώς τον Βραζιλιάνο στράικερ, ο οποίος, πάντως, δεν θα ενσωματωθεί με την αποστολή στο Τέχελεν. Άλλωστε, μετά και το τελευταίο -επί ολλανδικού εδάφους- φιλικό με την Γκεντσερμπιλιγκί, την Παρασκευή (14/7), οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν το απόγευμα του Σαββάτου για Ελλάδα.

Ο Λουτσιάνο, όπως είπε ο Νικόλας Βασιλαράς, έχει μιλήσει με τον Ουζουνίδη και είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνο όταν έρθει στην Αθήνα, για χάρη του Παναθηναϊκού. Είναι σχεδόν απίθανο, πάντως, όπως πρόσθεσε, να είναι απόλυτα έτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των «πράσινων» και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, πιθανότατα να μπορεί να «βγάλει» μόνο ένα ημίχρονο, στην αναμέτρηση της 27ης Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως ο Κουρμπέλης είναι καλά και για πρώτη φορά θα δούμε στο φιλικό με την τουρκική ομάδα τον Ουζουνίδη να χρησιμοποιεί τους βασικούς του χαφ στον άξονα, καθώς ο Έλληνας μέσος θα αγωνιστεί μαζί με τον Ζέκα.

Ακούστε όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Νικόλας Βασιλαράς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x