Ελλάδα

Βασιλειάδης: «Εγκληματικές οργανώσεις καταστρέφουν τις προσπάθειες εξυγίανσης»!

Για επιθέσεις που έχουν προαναγγελθεί(!) και για θύματα –όπως ο Τζήλος- που βρίσκονταν για πολύ καιρό στα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων, μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού!

Στο θέμα του ξυλοδαρμού που δέχτηκε στη Λάρισα ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Κατόπιν ερώτησης που δέχθηκε, ο κ. Βασιλειάδης στάθηκε στην στοχοποίηση του διαιτητή από συγκεκριμένες εφημερίδες και για επίθεση που ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί!

Παράλληλα μίλησε για εγκληματικές οργανώσεις που καταστρέφουν τις προσπάθειες εξυγίανσης του χώρου του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πάει άλλο στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαστε ούτε εισαγγελική ούτε διωκτική αρχή. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξειδικεύσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Θα πρέπει όμως και ο ΠΣΑΤ να λάβει πρωτοβουλίες γιατί πολλά θύματα επιθέσεων είναι πολύ καιρό στα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων.

Μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις που προσπαθούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξυγίανσης υπάρχει. Και αυτά γίνονται σε εποχές που το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον και τα εισιτήρια εξαντλούνται.

Από εκεί και πέρα είναι και ευθύνη των εισαγγελικών και των διωκτικών αρχών που ξέρουν. Μιλάμε για επιθέσεις που έχουν προαναγγελθεί».

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x